Детска градина №15 „Слънце“

Попътен вятър!

31 май 2024

Пирати с пирадски кораб, острови, съкровища, корабокрушенци..... Не, това не е сюжет от филм, а тържеството на четвърта Б възрастова група, скоето те казаха довиждане на детската градина.
Децата и техните учители ни потопиха в света на приключенията и заедно с тях пътувахме из морето на знанието, открихме острова на буквите и цифрите. Бъдещите първокласници, танцваха, пяха, решаваха задачи, гатанкии обедиха всички в залата, че са готови за новата си роля - "ученик".
Старши учители Стоева и Атанасова изпратиха своите възпитаници с пожелание да откриват и трупат нови съкровища от знание и приятелства.
Директорът на детската градина - госпожа Йорданова поздрави децата и учителите за отличното представяне на празника, обяви че всички деца са покрили държавните образователни стандарти и връчи грамоти на благодарност на родителите, които активно са участвали в живота на детската градина. Децата също получиха грамоти за своите постижения и подарък книга с басни, и магнит с логото на детската градина.
Попътен вятър, момичта и момчета!!! АЛБУМ