Детска градина №15 „Слънце“

Дейност по Национална програма „Заедно в грижата за ученика“, Модул 2 „Осигуряване на: условия за екипна работа на учителите oт начален етaп с детските учители и с учители по учебни предмети от прогимназиален етап"

21 май 2021

В навечерието на един от най-светлите български празници:  24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност, учениците от ОУ "Шандор Петьофи" зарадваха децата от четвърта възрастова група с изработени от тях поздравителни картички. Бъдещите първокласници бяха впечатлени от сръчността и уменията на батковците и каките. 

Благодарим им за приятната изненада, която е част от дейностите по проект по  Национална програма „Заедно в грижата за ученика“, Модул 2 „Осигуряване на: условия за екипна работа на учителите oт начален етaп с детските учители и с учители по учебни предмети от прогимназиален етап" .
Надяваме се, че и през следващата учебна година ще продължим доброто партньорство с ОУ "Шандор Петьофи", което се оказва важно за по-бързата и успешна адаптация на децата от детската градина в училище.